AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı iğnesi çıkarmak

Kahve falında arı iğnesi çıkarmak

Kahve falında arı iğnesi çıkarmak dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine inanılır.

Kahve falında arı iğnesi çıkarmak gördüyseniz:

  • Aniden biryere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Kahve falında arı iğnesini çıkarmak ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında arı iğnesi çıkarmak ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında arının iğnesini çıkarmak yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında arının iğnesini görmek şansızlığın kırılacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında arı iğnesi görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında arı kovanından bal çıkarmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulur.

Kahve falında ağzından toplu iğne çıkarmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, yeni bir semte taşınılacağına yorulur.

Kahve falında batan iğneyi çıkarmak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir