AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı sesi duymak

Kahve falında arı sesi duymak

Kahve falında arı sesi duymak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arı sesi duymak gördüyseniz:

  • Neyse ki, sizi iyice köşeye sıkıştırmalarına izin verecek konumda değilsiniz.

Kahve falında arı sesi duymak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında arı vızıltısı duymak elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında cam kırılması sesi duymak çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında balık sesi duymak kendisine ev alacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza rivayet eder.

Kahve falında kardeşin sesini duymak hacetinizin giderilmesine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında anne sesi duymak kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, hoşluklarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında kendi sesini duymak istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir