AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kıza yüzük takmak

Kahve falında bir kıza yüzük takmak

Kahve falında bir kıza yüzük takmak hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalettir.

Kahve falında bir kıza yüzük takmak gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıracak değişiklikler yapabilir veya evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

Kahve falında kıza yüzük takmak zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kızına yüzük takmak her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, sorunlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında bir kıza yüzük takmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüzük almak ve takmak büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında dar altın yüzük takmak insanlarla arasının açılacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüğü orta parmağa takmak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline yüzük takmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzük cıkarıp takmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir