AnaSayfa / Genel / Kahve falında çokca arı görmek

Kahve falında çokca arı görmek

Kahve falında çokca arı görmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yolunun açık olacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çokca arı gördüyseniz:

  • Çevrenizde değişiklikler meydana gelebilir.

Kahve falında bir sürü arı görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arı yavrusu görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında arıyı kovalamak mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arı ve kovanı görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arı istilasına uğramak bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında iki tane arı görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bal arısının soktuğunu görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arıya su vermek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir