AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük yeşil elma görmek

Kahve falında büyük yeşil elma görmek

Kahve falında büyük yeşil elma görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, geri planda kalacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük yeşil elma gördüyseniz:

  • Belli ki, birlikte yaşadığınız ya da yakın çevrenizden bazı kişiler sarayın yönetimini ele geçirmeye çalışıyor.

Kahve falında yeşil büyük elma görmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük yeşil elma görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına işarettir.

Kahve falında büyük elma görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir elma görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı büyük elma yemek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük elma almak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına inanılır.

Kahve falında büyük kırmızı elma görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok büyük elma görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, en yukarılara çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir