AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir kadından hediye almak

Kahve falında yaşlı bir kadından hediye almak

Kahve falında yaşlı bir kadından hediye almak evlatlarından hayır bulacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadından hediye almak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Kahve falında yaşlı bir kadından hediye almak hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadından hediye almak rahata ereceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı birinden hediye almak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı bir kadınla konuşmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadına sarılmak şifa ve moral bulacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadın taşımak başarılarının düşeceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başörtülü yaşlı kadın görmek mubah olmayan yollara sapacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadın el öpmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir