AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadın sesi duymak

Kahve falında yaşlı kadın sesi duymak

Kahve falında yaşlı kadın sesi duymak hanesinin bollukla dolacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, canını sıkılacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın sesi duymak gördüyseniz:

  • Amaç veya hayallerinizin peşinden hızla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında yaşlı kadın sesi duymak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın sesi duymak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadın sesi duymak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda kadın sesi duymak yorgun ve hasta hissedeceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gaipten gelen ses duymak hayırlı bir işe adım atılacağına, malını ve parasını sağlama alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanarya sesi duymak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında acayip sesler duymak sevdiği kişilere yardım edeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir