AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka ülkede gezmek

Kahve falında başka ülkede gezmek

Kahve falında başka ülkede gezmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, zahmete düşeceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka ülkede gezmek gördüyseniz:

  • Körlemesine yapacağınız işlerle kimseyi memnun etmeniz mümkün değildir.

Kahve falında başka ülkede gezmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir ülkede gezmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka ülkeleri gezmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı bir ülkede gezmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı ülkede gezmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir ülkeye yerleşmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir ülkeye gittiğini görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka ülkeye gitmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir