AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane uçak görmek

Kahve falında iki tane uçak görmek

Kahve falında iki tane uçak görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane uçak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kendinizi aldatılmış hissedebilirsiniz ya da ani tepkileriniz kısa veya uzun vadede problem yaratabilir.

Kahve falında iki tane uçak görmek ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya alamet etmektedir.

Kahve falında üç tane domates görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında üç tane silah görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya yorulur.

Kahve falında iki tane yavru kedi görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında iki tane gökkuşağı görmek ayrılanların birleşeceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına inanılır.

Kahve falında iki tane gelin görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, köşeye sıkıştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane gelinlik görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına inanılır.

Kahve falında annemi iki tane görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir