AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane gelinlik görmek

Kahve falında iki tane gelinlik görmek

Kahve falında iki tane gelinlik görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, üzüntülerin son bulacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, sağlığının bozulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane gelinlik gördüyseniz:

  • Kontrolünü kaybeden veya iniş çıkışlı hareketleri olan kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında birkaç tane gelinlik görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, bir sebeple çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında iki tane gelinlik görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında iki tane salatalık görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalet eder.

Kahve falında ekin tanesi görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında tesbih tanelerini toplamak hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna inanılır.

Kahve falında iki tane kundakta bebek görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında taneli üzüm görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına delalettir.

Kahve falında iki tane kadın görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir