AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane silah görmek

Kahve falında üç tane silah görmek

Kahve falında üç tane silah görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sıkıntılarından arınacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına yorulur.

Kahve falında üç tane silah gördüyseniz:

  • Bazı konular aniden alevlenebilir ya da maddi açıdan ani gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında iki tane silah görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında üç tane silah görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane ev görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane alyans görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında iki tane fare görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesini iki tane görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, parasını ve malını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane at görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birkaç tane yılan görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, işlerin de yolunda gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir