AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane domates görmek

Kahve falında üç tane domates görmek

Kahve falında üç tane domates görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında üç tane domates gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz doğru düşünmenizi zorlaştırıyor olabilir.

Kahve falında üç tane domates görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında çeri domatesi görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel domates yemek zor günler geçirileceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında pembe domates görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı işaret etmektedir.

Kahve falında bir kasa domates görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalet eder.

Kahve falında kurutulmuş domates görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, düşmanların çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında domates patlıcan görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, aniden evlilik kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek ve domates yemek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir