AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccadede oturmak

Kahve falında seccadede oturmak

Kahve falında seccadede oturmak daha fazla kazanç getireceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, zararların üst üste geleceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, onlara hocalık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında seccadede oturmak gördüyseniz:

  • Yapılan davetler artabilir ya da sosyal sorumluluk projelerine ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında seccadeye oturmak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında seccadede oturmak ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette seccade görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında seccadeye işediğini görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında seccadesiz namaz kılmak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında seccadeyi yakmak zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında başkasına seccade sermek borçlarını ödeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında küçük seccade görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir