AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccadeyi ters görmek

Kahve falında seccadeyi ters görmek

Kahve falında seccadeyi ters görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında seccadeyi ters gördüyseniz:

  • Hangisi olursa olsun gerekli hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Kahve falında seccadeyi ters görmek keyfin kaçacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına rivayet eder.

Kahve falında yanan seccade görmek hem eğleneceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında seccadeye pislemek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, işlerinin yolundan çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında banyoda seccade görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında etamin seccade görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında evde seccade görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına delalettir.

Kahve falında ölüden seccade almak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, verilen kararların geri çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden seccade almak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir