AnaSayfa / Genel / Kahve falında serili seccade görmek

Kahve falında serili seccade görmek

Kahve falında serili seccade görmek yaptığı hataları düzelteceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine delalet etmektedir.

Kahve falında serili seccade gördüyseniz:

  • Para kazanma yöntemlerinizi yenileyebilir, yeni iş kolları bularak o kanala gelir elde etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında serili seccade görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yerde serili seccade görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalettir.

Kahve falında ipte serili çamaşır görmek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yatak serip yatmak hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kişinin iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında serili yatak görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında serilmiş yatak görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine delalet eder.

Kahve falında yere serili yatak görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında serili bulgur görmek işlerin daha kötüleşeceğine, birçok kişiye yardım edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir