AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda seccade görmek

Kahve falında banyoda seccade görmek

Kahve falında banyoda seccade görmek sorunlarından kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, işiyle nam salacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banyoda seccade gördüyseniz:

  • Bazı konuların yeniden organize edilmesi veya bazı işlerin ortaya çıkmadan önce test edilmesi çok daha etkin şekilde devreye sokulması anlamına gelebilir.

Kahve falında banyoda seccade görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisine seccade sermek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük seccade görmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında seccadeyi sermek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında namaz seccadesi görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, iyi bir patron olacağına rivayet eder.

Kahve falında seccadeye idrar yapmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında seccade yıkamak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine seccade sermek borca batacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir