AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccadeyi öpmek

Kahve falında seccadeyi öpmek

Kahve falında seccadeyi öpmek kötü durumların ortadan kalkacağına, başarıya giden yollarını açacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında seccadeyi öpmek gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız veya içerisinden çıkılması zor konularda tartışmaya çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında seccade öpmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalet eder.

Kahve falında seccadeyi öpmek başarısız olacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında seccade katlamak hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında başına seccade örtmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli seccade görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında çok seccade görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, arabuluculuk yapılacağına işarettir.

Kahve falında altın seccade görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine işarettir.

Kahve falında seccadeye sarılmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir