AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane salatalık görmek

Kahve falında iki tane salatalık görmek

Kahve falında iki tane salatalık görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına alamet eder.

Kahve falında iki tane salatalık gördüyseniz:

  • Zaman her şeyin ilacıdır.

Kahve falında iki tane salatalık görmek kazancının iki kat artacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına inanılır.

Kahve falında salatalık ektiğini görmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birine salatalık vermek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil salatalık tarlası görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında salatalık ikram etmek prestij kaybı yaşanacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden salatalık almak dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına rivayet eder.

Kahve falında salatalık atmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş salatalık görmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir