AnaSayfa / Genel / Kahve falında taneli üzüm görmek

Kahve falında taneli üzüm görmek

Kahve falında taneli üzüm görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, kazancın katlanacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taneli üzüm gördüyseniz:

  • Bir fikriniz karlı bir maceraya dönüşebilir.

Kahve falında yeşil üzüm tanesi görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına alamet eder.

Kahve falında iri taneli üzüm görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında üzüm tanesi görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm tanesi yemek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine inanılır.

Kahve falında iri taneli üzüm yemek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında taneli üzüm görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm taneleri görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, büyük borçlara girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bir tane üzüm yemek problemlerin çözüme kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir