AnaSayfa / Genel / Kahve falında birkaç tane gelinlik görmek

Kahve falında birkaç tane gelinlik görmek

Kahve falında birkaç tane gelinlik görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birkaç tane gelinlik gördüyseniz:

  • Yanlış sunumlar işle ilgili problemler yaratabilir.

Kahve falında birkaç tane gelinlik görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birkaç tane yüzük görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birkaç tane yılan görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birkaç tane örümcek görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birkaç tane kedi görmek mal edineceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birkaç tane ölü görmek refaha erişileceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birkaç tane bebek görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendinden birkaç tane görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir