AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur taneleri görmek

Kahve falında bulgur taneleri görmek

Kahve falında bulgur taneleri görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgur taneleri gördüyseniz:

  • Evli ya da uzun süreli bir ilişki içinde olan birisiyseniz duygusal hayatınız olumlu bir devreye girmektedir.

Kahve falında bulgur taneleri görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işarettir.

Kahve falında bulgur pilavı yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç bulgur mercimek görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mercimek bulgur görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulgurlu köfte yoğurmak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salçalı bulgur pilavı görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı yemek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ince bulgur yemek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir