AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane gelin görmek

Kahve falında üç tane gelin görmek

Kahve falında üç tane gelin görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, ümitsizliğe delalettir.

Kahve falında üç tane gelin gördüyseniz:

  • Kapınızı açık tutmalı, gönderilen mesajların gerekli kişilere ulaştığından emin olmalısınız.

Kahve falında iki tane gelin görmek kimseyle konuşmaz olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birkaç tane gelin görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında üç tane gelin görmek mutluluk bulacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında taneli mısır görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane yılan görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında dört tane erkek bebek görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında bir tane üzüm yemek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Kahve falında iki tane cüzdan görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, istenen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir