AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift çorap giymek

Kahve falında çift çorap giymek

Kahve falında çift çorap giymek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, ona emek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında çift çorap giymek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yaklaşımlar eski bir fikiri canlandırabilir.

Kahve falında çift çorap giymek dişe diş savaşacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalet eder.

Kahve falında iki çift çorap görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, çok iyi şeylere yorulur.

Kahve falında bir çift çorap görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında çift gömlek giymek hanesindeki rızkın da artacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına işarettir.

Kahve falında çift ayakkabı giymek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında farklı çift ayakkabı giymek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında çift pantolon giymek kazancının da artacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe çorap giydirmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir