AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü balık tutmak

Kahve falında ölü balık tutmak

Kahve falında ölü balık tutmak insanlara her türlü yardımı yapacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü balık tutmak gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki kimselerin sinir bozucu tutumları olabilir.

Kahve falında ölü balık tutmak hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gece balık tutmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında denize balık tutmak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında denizden canlı balık tutmak kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı balık tutmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elimle balık tutmak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında güzel balık tutmak çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzdan balık tutmak hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir