AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekneyle balık tutmak

Kahve falında tekneyle balık tutmak

Kahve falında tekneyle balık tutmak hayırlı kişiler ile tanışacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekneyle balık tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler her zamanki hareketleriyle sizi yanıltmayacaklar, daha doğrusu yaptıklarına hiç şaşırmayacaksınız.

Kahve falında tekneyle balık tutmak umutlarının boşa çıkmayacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında teknede balık görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında balıkçı teknesi görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına işaret eder.

Kahve falında balıkçı teknesine binmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında süslü balık tutmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli balık tutmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında balık çok balık tutmak hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, huzurlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişli balık tutmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir