AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kişi koşmak

Kahve falında iki kişi koşmak

Kahve falında iki kişi koşmak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki kişi koşmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise uzun süredir devam eden başağrılarıyla tehditte olabilir.

Kahve falında bir kişinin arkasından koşmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin peşinden koşmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında iki kişi koşmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına, yeni bir yol çizileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havada koşmak onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine inanılır.

Kahve falında geri koşmak hayatının bir anda allak bullak olacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeyin peşinden koşmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, her daim bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atla koşmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine yorulur.

Kahve falında caddede koşmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir