AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin arkasından koşmak

Kahve falında bir kişinin arkasından koşmak

Kahve falında bir kişinin arkasından koşmak yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, hayatın tadına varacağına, helal kazanç elde edileceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına yorulur.

Kahve falında bir kişinin arkasından koşmak gördüyseniz:

  • Kendinizi değişik ortamlarda rahat hissedip, ufuklarınızı genişletmek için yeni fırsatlar bulabilirsiniz.

Kahve falında bir kişinin arkasından koşmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında araba arkasından koşmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tren arkasından koşmak ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza inanılır.

Kahve falında ölünün arkasından koşmak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında arkasından koşmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında otobüsün arkasından koşmak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kamyon arkasından koşmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Kahve falında dolmuşun arkasından koşmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir