AnaSayfa / Genel / Kahve falında caddede koşmak

Kahve falında caddede koşmak

Kahve falında caddede koşmak kendisini ona adayacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, kısmetlerinden olacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine yorulur.

Kahve falında caddede koşmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirebilirsiniz.

Kahve falında caddede koşmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ışıklı cadde görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında cadde yıkamak saygınlığına da saygınlık katacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gece caddede yürümek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük cadde görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına yorulur.

Kahve falında caddede yürümek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cadde süpürmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık cadde görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir