AnaSayfa / Genel / Kahve falında atla koşmak

Kahve falında atla koşmak

Kahve falında atla koşmak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında atla koşmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalara girmemeye çalışın.

Kahve falında at üzerinde koşmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında at gibi koşmak hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında atın üstünde koşmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at peşinde koşmak hayırlı yollar keşfedeceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında atla koşmak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında atla dörtnala koşmak işlerinin her geçen gün düzeleceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında atın peşinden koşmak atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında atla beraber koşmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir