AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki katlı otobüs görmek

Kahve falında iki katlı otobüs görmek

Kahve falında iki katlı otobüs görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında iki katlı otobüs gördüyseniz:

  • Uzun zamandır askıda kalmış anlaşmalar veya yeni kontratlar söz konusu olabilir.

Kahve falında iki katlı otobüs görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çift katlı otobüs görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, hem de çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında iki katlı otobüse binmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çift katlı otobüse binmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında esim baska kadinla görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çatı kata çıkmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına işarettir.

Kahve falında yaşli hasta kadin görmek kudreti ve cesareti bulacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında üst katlara çıkmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, psikolojik olarak düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir