AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşli hasta kadin görmek

Kahve falında yaşli hasta kadin görmek

Kahve falında yaşli hasta kadin görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yaşli hasta kadin gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait sırları kimseyle paylaşmamalısınız.

Kahve falında yaşli hasta kadin görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı hasta adam görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı birini hasta görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına inanılır.

Kahve falında hasta ve yaşlı kadın görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta yaşlı kadın görmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadın hasta görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı hasta görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, huşu içinde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı ve hasta bir kadın görmek sevinçli bir hayat süreceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir