AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı beyi görmek

Kahve falında arı beyi görmek

Kahve falında arı beyi görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, içine fesat düşeceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında arı beyi gördüyseniz:

  • Belli bir konunun üzerine gitmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında arı ve kelebek görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi arı görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına tabir olunur.

Kahve falında birkaç arı görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında sarı büyük arı görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde arı görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında üzerinde arı görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine inanılır.

Kahve falında arı tarafından sokulmak yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil arı görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir