AnaSayfa / Genel / Kahve falında birkaç arı görmek

Kahve falında birkaç arı görmek

Kahve falında birkaç arı görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında birkaç arı gördüyseniz:

  • Yükselme arzusuyla yanıp tutuşuyorsunuz.

Kahve falında birkaç arı görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, gelişiminin hız kazanacağına işaret eder.

Kahve falında birkaç tel beyaz saç görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına delalet eder.

Kahve falında birkaç tane bebek görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birkaç tane örümcek görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında birkaç gelin görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında birkaç yılan görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, kinin ve nefretin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında birkaç kişiyle kavga etmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına inanılır.

Kahve falında birkaç ay görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir