AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil arı görmek

Kahve falında yeşil arı görmek

Kahve falında yeşil arı görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil arı gördüyseniz:

  • Duygularınızı saklamakta zorlanmanız otorite konumundaki kişilerle veya bir arkadaşınızla tartışmalara neden olabilir.

Kahve falında yeşil arı görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında arıyı öldürmek hayata küsecek duruma geleceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında arının yuva yaptığını görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arı kovalaması görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bolca arı görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında arı peteği görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, maddi ve manevi zararların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında arıların soktuğunu görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir arı görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir