Kahve falında suyun içinde arı görmek

Kahve falında suyun içinde arı görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, sorunların günden güne azalacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde arı gördüyseniz:

  • İki alanda da yaşanan ani olaylar üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında suyun içinde arı görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işarettir.

Kahve falında balın içinde arı görmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde arı görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bal içinde arı görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, dolayısıyla geleceğine işarettir.

Kahve falında arıların içinde kalmak imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arıya su vermek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına delalettir.

Kahve falında arıtılmış su görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde deve görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top