AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki farklı ayakkabı görmek

Kahve falında iki farklı ayakkabı görmek

Kahve falında iki farklı ayakkabı görmek istediği noktalara ulaşacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında iki farklı ayakkabı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri veya alacağınız haberleri doğru değerlendirmeli, gerekirse olayların dışında kalmalısınız.

Kahve falında ayakkabıyı farklı giymek güzel bir hayat süreceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında farklı çift ayakkabı görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki ayağında farklı ayakkabı görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işarettir.

Kahve falında iki farklı ayakkabı görmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabılarının farklı olduğunu görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, dertlerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabıları farklı giymek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına delalet eder.

Kahve falında teki farklı ayakkabı giymek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında iki ayağa farklı ayakkabı giymek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir