AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabılarının farklı olduğunu görmek

Kahve falında ayakkabılarının farklı olduğunu görmek

Kahve falında ayakkabılarının farklı olduğunu görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, sabit geliri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabılarının farklı olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alma eğilimindesiniz.

Kahve falında iki farklı ayakkabı görmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında farklı ayakkabılar giymek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki ayakta farklı ayakkabı görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı farklı giymek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teki farklı ayakkabı giymek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında farklı çift ayakkabı görmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına delalet eder.

Kahve falında iki ayağında farklı ayakkabı görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine yorulur.

Kahve falında farklı ayakkabı görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir