AnaSayfa / Genel / Kahve falında eltimle kavga etmek

Kahve falında eltimle kavga etmek

Kahve falında eltimle kavga etmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, güvensizlik duymaya, kazancından başkalarına da vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eltimle kavga etmek gördüyseniz:

  • Yakın zamanda netleşmiş belli görev, sorumluluk ya da zorunluluklarınızı tekrar değerlendirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında eltisiyle kavga etmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eltiyle kavga etmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, mülkiyetinin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında eltimle kavga etmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında eltimi görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında eltisini dövmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, çaresiz durumlarda kalacağına yorulur.

Kahve falında eltimin hamile olduğunu görmek sağlık sorunlarının artacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş eltiyi görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine delalettir.

Kahve falında eltiyi görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir