AnaSayfa / Genel / Kahve falında defalarca ölmek

Kahve falında defalarca ölmek

Kahve falında defalarca ölmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında defalarca ölmek gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzu zorluyorsunuz.

Kahve falında defalarca ölmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına yorulur.

Kahve falında ilk defa adet olduğunu görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilk defa araba sürmek çok büyük çaba sarf edeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret eder.

Kahve falında ilk defa içki içmek bir daha kopmayacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında ikinci defa evlendiğini görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına tabir olunur.

Kahve falında defalarca bıçaklanmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini defalarca görmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine inanılır.

Kahve falında defalarca öpülmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir