AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin erkeği damatlıkla görmek

Kahve falında sevdiğin erkeği damatlıkla görmek

Kahve falında sevdiğin erkeği damatlıkla görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, yeteneklerini geliştirmeye, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, hayatının güzelleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, büyük borçlar alınacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin erkeği damatlıkla gördüyseniz:

  • Maddi bir kazanım ya da bir hediye duygusal tepkilere neden olabilir.

Kahve falında sevdiğin erkeği damatlıkla görmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, şansızlığın kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin damat olduğunu görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini damat olarak görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyi damatlıkla görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini damatlıkla görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, maddi durumun düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin adamı damatlıkla görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına inanılır.

Kahve falında erkek torun sevmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği erkeğin babasını görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir