AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki ayrı ayakkabı giymek

Kahve falında iki ayrı ayakkabı giymek

Kahve falında iki ayrı ayakkabı giymek çirkin bir iş yapmaya, çok kötü günler geçirileceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında iki ayrı ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki güvenilmez bir kişi ya da yanlış kişiye güvenmeniz nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında iki ayrı ayakkabı giymek sorunların atlatılacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rahat ayakkabı giymek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına yorulur.

Kahve falında giydiği ayakkabıyı görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, kavgaların büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı tekini giymek sorunların yakında son bulacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze ayakkabı giymek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şık ayakkabı giymek kazancının bereketleneceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek trend olan bir markanın başına geçileceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabıyı zor giymek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir