AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze ayakkabı giymek

Kahve falında taze ayakkabı giymek

Kahve falında taze ayakkabı giymek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında taze ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Devam eden bir ilişkiniz varsa size bazı olumsuz şeyler söyleyebilirler.

Kahve falında taze ayakkabı giymek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, malında zulüm meydana gelmesine yorulur.

Kahve falında taze ayakkabı görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giymek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giymek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının ayakkabı giydiğini görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında eski ayakkabı giymek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında farklı çift ayakkabı giymek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine inanılır.

Kahve falında topuklu siyah ayakkabı giymek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir