AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı zor giymek

Kahve falında ayakkabıyı zor giymek

Kahve falında ayakkabıyı zor giymek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, can bulacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabıyı zor giymek gördüyseniz:

  • Fazla iyimserliği gerçekçiliğe tercih etmemekte fayda var.

Kahve falında ayakkabıyı zor giymek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında zoru başarmak üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını zor durumda görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında zor durumda olduğunu görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenden zor çıkmak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, eskileri yâd edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zor nefes aldığını görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin zor durumda olduğunu görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında zor bir yerden geçmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir