AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı tekini giymek

Kahve falında ayakkabı tekini giymek

Kahve falında ayakkabı tekini giymek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı tekini giymek gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan kişiler olabilir.

Kahve falında ayakkabının tekini giymek şansının da açık olacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tekini giymek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabının bir tekini kaybetmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabını tekini kaybetmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tekini bulamamak dargınların ve kırgınların barışacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı tekini bulamamak güzel bir yola çıkılacağına, dertlerin ve sorunların artacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabının tekini aramak fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabının tekinin kaybolduğunu görmek kurtuluşa ereceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir