AnaSayfa / Genel / Kahve falında şık ayakkabı giymek

Kahve falında şık ayakkabı giymek

Kahve falında şık ayakkabı giymek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, hak yiyeceğine, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şık ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Hiçbirşey yapamıyorsanız, evdeki mobilyalarınızın rengini veya yerini değiştirebilirsiniz.

Kahve falında şık ayakkabı giymek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet eder.

Kahve falında şık ayakkabı görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına inanılır.

Kahve falında siyah şık elbise giymek ümitlerinin son bulacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şık bir elbise giymek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine işaret eder.

Kahve falında şık abiye giymek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şık elbise giymek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, yeni denemelerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında şık siyah elbise giymek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, çok kötü günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok şık bir elbise giymek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, güç ve kudret sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir