AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahat ayakkabı giymek

Kahve falında rahat ayakkabı giymek

Kahve falında rahat ayakkabı giymek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rahat ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya sunabileceğiniz şeyleri daha cazip hale getirmenin yolları üzerine düşünebilirsiniz.

Kahve falında rahat ayakkabı giymek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rahat bir ayakkabı giymek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına delalettir.

Kahve falında rahat ayakkabı görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rahat terlik giymek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında rahat doğum yaptığını görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü rahatsız etmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında rahat nefes almak yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rahat koltuğa oturmak son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir