Kahve falında iki ayakkabı birden giymek

Kahve falında iki ayakkabı birden giymek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, başarılarının katlanacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında iki ayakkabı birden giymek gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren aldatıcı kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında iki ayakkabı birden giymek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden çok ayakkabı görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla ayakkabı görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla ayakkabı almak geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla gelinlik giymek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah bol ayakkabı giymek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın renkli ayakkabı giymek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir