AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla ayakkabı görmek

Kahve falında birden fazla ayakkabı görmek

Kahve falında birden fazla ayakkabı görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, fakirlik yaşayacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla ayakkabı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin vermesi gereken tepkiler konusunda net fikirleriniz var.

Kahve falında birden fazla ayakkabı görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla ayakkabı almak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla cami görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla tavuk görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kurt görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla tesbih görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla aslan görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, moralinin yükseleceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla alyans takmak aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir