AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden çok ayakkabı görmek

Kahve falında birden çok ayakkabı görmek

Kahve falında birden çok ayakkabı görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bir ortaklık kurulacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden çok ayakkabı gördüyseniz:

  • Maddi bir konu veya iş birliği lehinize yönde şekillenmeye başlıyor.

Kahve falında birden çok ayakkabı görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla ayakkabı görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına delalettir.

Kahve falında iki ayakkabı birden giymek başarıya giden yolların açık olacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla ayakkabı almak aklına giren şeytana uyacağına, borçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden çok ayna görmek amacına ulaşabileceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla cep telefonu görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kişi görmek hayırlı adımlar atacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla ay görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir