AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz aslanı görmek

Kahve falında deniz aslanı görmek

Kahve falında deniz aslanı görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz aslanı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda yeni şeyler denemek istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında denizde yüzen aslan görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına yorulur.

Kahve falında denizde aslan görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında aslan ve deniz görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında deniz aslanı görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında aslan tarafından kovalanmak iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında yavru aslan görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında aslandan korktuğunu görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına tabir olunur.

Kahve falında çok büyük aslan görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, emeğinden hayır göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir